Om iedereen de mogelijkheid te geven kennis te maken met fietscross of BMX zoals we tegenwoordig zeggen, is het mogelijk om proeflessen te volgen.FCC Oss heeft de beschikking over eigen materiaal. Gedurende een proefperiode van 3 lessen kan je gebruik maken van een fiets, helm en handschoenen. Dit om te kijken of je deze sport wilt gaan beoefenen, alvorens je de benodigdheden aanschaft. Als je al eigen materiaal hebt is dit natuurlijk ook goed. Graag dit wel vermelden bij de inschrijving. Soms kan de start met de proeflessen wat langer duren I.v.m. het beperkte aantal fietsen wat beschikbaar is voor de proefperiode.

Tijdens deze proefperiode is het verplicht om naast de helm en de handschoenen een stevige lange broek (geen nylon trainingsbroek), een shirt met lange mouwen en stevige schoenen aan te doen. Wellicht heb je een setje beschermers van het skeeleren liggen voor je ellebogen en knieën. Dan raden wij aan deze om te doen.

er wordt een datum afgesproken voor de start van de proeflessen. Tijdens de proefperiode wordt er gestart met trainen in de beginnersgroep.

Na de proefperiode moet je zelf voor materiaal gaan zorgen. Te denken valt aan een fiets, helm en handschoenen. Aan te raden is om ook protectie aan te schaffen.

Heb je na deze proefperiode besloten om door te gaan met de BMX sport, dan kun je lid worden van FCC Oss. Je krijgt dan een factuur voor de betaling van de contributie. Hierbij is het verplicht een (veilige) kopie identiteitsbewijs aan te leveren en/of op te sturen naar ledenadministratie@fietscrosscluboss.nl Na betaling van de contributie krijg je een licentie en startnummer van de NFF (Nederlandse Fietscross Federatie) welke verplicht is binnen de vereniging.

Wil je je graag aanmelden voor de proeflessen? Vul dan nu gelijk het Proeflesformulier in. Je krijgt daarna bericht wanneer je kunt starten met de proeflessen. Verdere vragen kun je stellen via info@stoplicht

Lidmaatschap

(Nieuwe) leden krijgen automatisch een Nederlandse Fietscross Federatie (NFF) én Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) licentie.

Opzeggen lidmaatschap
Opzeggen lidmaatschap FCC Oss kan uitsluitend schriftelijk worden gedaan door jezelf (indien minderjarig, je wettelijke vertegenwoordiger). 

Lid Worden? vul onderstaand formulier volledig in!